Aktivizam mladih Izdvajamo

Najava početka projekta Mladi u gradu mladih

Vest
Ilustracija
Udruženje građana „Forum za kreativno delovanje – FOKRED“ iz Novog Pazara u saradnji sa redakcijom KULA – Magazina počinje sa realizacijom projekta pod nazivom „Mladi u gradu mladih“

Udruženje građana „Forum za kreativno delovanje – FOKRED“ iz Novog Pazara u saradnji sa redakcijom KULA – Magazina počinje sa realizacijom projekta pod nazivom „Mladi u gradu mladih“ koji ima za cilj da podigne svest mladih o značaju medijske pismenosti kao i da mlade ljude u Novom Pazaru osposobi da učestvuju u kreiranju i širenju istinitih i korisnih informacija. Projekat se relazuje u okviru šireg projekta pod nazivom „Mladi i EU“ koji finansira Evropska Unija.
U okviru projekta „Mladi u gradu mladih“ biće realizovan 5. dnevni trening pod nazivom „Škola novinarstva i kratkog filma“ koji je namenjen mladima od 18 do 25 godina, koji žele da nauče na koji način se pripremaju novinarske priče, odnosno na koji način mladi mogu da učestvuju u ispravnom informisanju svojih vršnjaka i svoje zajednice.
Trening će se realizovati od 17. do 22. marta u “A1-Net Medija centru” u Novom Pazaru.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade koje zanimaju digitalni mediji i novinarstvo da se prijave na trening. Na treningu će učestvovati 15 izabranih kandidata/kandidatkinja. Najuspešiji kandidati će nakon treninga dobiti priliku da obave stručnu praksu sa novinarima portala A1-Net i da prošire svoje znanje o izradi novinarskih priča, kao i tehničkom aspektu obrade video materijala.

Ukoliko želite da se prijavite za trening kiknite OVDE

Redakcija

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste postavili komentar