Konkurs za program poslovnih veština

0
919

U okviru projekta „Intenzivni programi treninga za mlade nezaposlene u Novom Pazaru“, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, omladinska organizacija Forum za kreativno delovanje – FOKRED raspisala je konkurs za prijema prve grupe polaznika/ca programa.

Program je namenjen mladima, nezaposlenim iz Novog Pazara, starosti između 19 i 30 godina, a prijave se vrše putem linka https://goo.gl/4yaJtE. i traju do 08. decembra 2018. godine.

Projekat podrazumeva set intenzivnih obuka i treninga za mlade, kao i praktičnog rešavanja poslovnih izazova u saradnji sa lokalnim kompanijama, gde će se uz podršku stručnih trenera i partnera na projektu, kompanije SciEd Technologies iz Beograda, raditi na unapređenju veština i praktičnih znanja mladih, a u cilju obezbeđivanja bolje pozicije na tržištu rada.

Detaljnije informacije o samom programu i načinu prijavljivanja mogu se naći i na FB i Instagram stranici organizacije Forum za kreativno delovanje.

Nakon uspešnog završetka programa, za sve učesnike/ce obezbeđeni su sertifikati renomirane kompanije SCiEd Tehnologies iz Beograda.

Pored obuka, učesnici/e projekta imaće priliku da steknu određena praktična iskustva u pisanju projekata, a za uspešno završene obuke predviđeni su i sertifikati. 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Upisite svoje ime