FOKRED i SEDA potpisali memorandum o saradnji na projektu „Intenzivni programi obuka za mlade, nezaposlene u Novom Pazaru“

0
890

Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka „SEDA“ i Forum za kreativno delovanje „FOKRED“ potpisali su memorandum o saradnji u okviru projekta „Intenzivni programi treninga za mlade nezaposlene u Novom Pazaru“.

Projekat predstavlja profesionalni set obuka za nezaposlene mlade, gde će polaznici steći i unaprediti veštine pisanja projekata, prezentacije i javnog nastupa, komunikacije i timskog rada, kao i veštine pregovaranja, dok će se ujedno pokrenuti pitanje rešavanja realnih poslovnih problema koje će lokalne kompanije i preduzeća postaviti kao izazove tokom trajanja programa. Program  je  namenjen nezaposlenim i visokomotivisanim ljudima, starosti do 30 godina.

Projekat je finansijski podržan od strane Ministarstva Omladine i Sporta, a realizuje se u partnerstvu sa kompanijom SCiEd Tehnologies.

Potpisivanjem Memoranduma o saradnji Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka „SEDA“ u vidu stručno-tehničke podrške doprineće boljoj i uspešnijoj relizaciji projekta, koji će biti od velikog značaja za smanjene problematike nazaposlenosti mladih  u Novom Pazaru.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Upisite svoje ime